25 éves tapasztalattal állunk a partnereink és az utazni, kirándulni vágyó társaságok, csoportok rendelkezésére.

Családi vállalkozás keretében végezzük a belföldi és nemzetközi személyszállítást 1994-óta. Jelenleg 14 autóbusszal rendelkezünk, az alkalmazottaink száma 14 fő.

Nagyon sok gyermekcsoportot, iskolás kirándulást szállítunk belföldön és külföldön egyaránt. Munkánk során legtöbbször Németországban, Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Erdélyben fordulunk meg. Egyházi utak alkalmával bejártuk a zarándokhelyeket Európa szerte. Több éven keresztül végeztünk londoni nyelvtanfolyamos iskolai kirándulásokat. A hosszabb és több napos utak mellett végzünk környékünkről színház, múzeum és egyéb egynapos kirándulásokat, valamint szerződéses járatban munkásszállítást is.

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy a buszos személyszállítás és utazás élményét magas színvonalra emeljük. Célunk, hogy buszos utazása kényelmes és biztonságos legyen, ennek érdekében korszerű, műszakilag megbízható járműparkkal rendelkezünk, amelyet folyamatosan fejlesztünk. Járműveink megfelelnek a nemzetközi különjárati személyszállítás előírásainak. Nagy hangsúlyt helyezünk a megbízhatóságra, pontosságra és nem utolsó sorban a buszok tisztaságára. Gépkocsi vezetőinkkel sok éve dolgozunk együtt, nagy rutinnal rendelkeznek, idegen nyelven beszélnek és széles körű helyismerettel rendelkeznek Európa nagyvárosaiban.